REŠIO DA SE OBOGATI: Bivši ljubavnik prodaje pisma princeze Dajane

Izvor: Kurir, 08.Nov.2015, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REŠIO DA SE OBOGATI: Bivši ljubavnik prodaje pisma princeze Dajane

Bivši ljubavnik princeze Dajane prodaje pisma kako bi zaradio novac.

Pokojna princeza od Velsa bivšem oficiru britanske vojske Džejmsu Hevitu je pisala pisma u kojima mu se žalila, dok je bila u ljubavnoj vezi sa njim.

Naime, ona mu je putem njih "govorila" kako se oseća prazno bez njega, a na taj način su dogovarali i tajne susrete. Džejms Hevit je bio 5 godina u tajnoj vezi sa princezom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Dajanom, dok je ona bila u braku s princom Čarlsom. On je rešio da proda sva pisma, kao i 26 razglednica koje mu je poslala Dajana.

"Hvala ti na čarapama koje si mi poslao za Božić. Zbog tebe na licu stalno imam onaj blesavi osmeh i više se ni ne trudim sakriti ga. Iz temelja si mi promenio život", pisala mu je princeza u pismima. Ona je Džejmsa upoznala 1986. godine, kada ga je angažovala da je nauči jahati. Bivši oficir se 90-ih hvalio da ima 60 pisama, za koje je tražio 13 miliona evra. On ih prodaje na aukciji, a imaće ih onaj koji bude ponudio više novca.

Autor: Telegraph.co.uk

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.