Otkriveno ko će glumiti princezu Dajanu u najnovijem filmu

Izvor: B92, 19.Jun.2020, 11:24

Otkriveno ko će glumiti princezu Dajanu u najnovijem filmu

Film pod nazivom "Spenser" o popularnoj Lejdi Di snimaće se sledeće godine, a princezu Dajanu igraće glumica Kristen Stjuart.

"Odlučili smo da uđemo u priču o identitetu, o tome kako žena odjednom odluči da neće jednog dana da postane kraljica”, ispričao je Laren za portal Dedlajn. Scenario potpisuje Stiven Najt, koji je radio i slavnu seriju "Piki blajnders".

Čileanski režiser, Pablo Laren, rekao je da je Stjuart "jedna od najvećih glumica današnjice".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Glumica Sumrak sage Kristen Stjuart je svetsku slavu je stekla u ulozi Bele Svon, u popularnoj franšizi filmova Sumrak od 2008. do 2012. godine, a takođe se pojavljuje i u prošlogodišnjem rimejku Čarlijevih anđela i filmu Snežana i lovac iz 2014.

Za portal Dedlajn, slavni režiser, dodao je da je ovo priča o tome kako jedna žena shvata šta želi:

"Svi smo mi odrasli čitajući i slušajući bajke. Obično princ dolazi i nađe princezu, pozove je da postane njegova žena i na kraju ona postane kraljica. To je bajka. Kad neko odluči da ne želi da bude kraljica, i kaže radije bih da budem to što jesam,to je već velika odluka, nešto poput naopake bajke. Uvek sam bio iznenađen tim postupkom i mislm da je to srce filma".

Film će biti napravljen po sličnoj formuli koju je Laren koristio za snimanje sličnih biografskih filmova "Džeki" i "Neruda".
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Svet besan jer OVA glumica glumi princezu Dajanu u novom filmu

Izvor: Tracara.com, 19.Jun.2020

U pripremi je novi film o pokojnoj princezi Dajani, a nju će u biografskom ostvarenju pod nazivom ‘Spenser’ glumiti Kristen Stewart. Film će pratiti kritičnih tri dana početkom ’90-ih kada je Dajana odlučila da njen brak sa princom Charlsom više ne funkcioniše i da mora da se udalji od...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.