Otkrivene užasne poslednje reči koje je Dajana čula od svoje majke

Izvor: B92, 29.Avg.2018, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivene užasne poslednje reči koje je Dajana čula od svoje majke

Princeza Dajana imala je velikih problema sa svojom majkom Francis Šand Kid, a sada su otkrivene poslednje reči koje su njih dve razmenile malo pre nego što je Dajana poginula 1997. godine.

U razgovoru su njih dve pričale o Dajaninom odnosu s hirurgom Hasnatom Kanom i poslovnim čovekom Gulom Lalvanijem. "Čuo sam da me zove da dođem brzo", prisetio se njen batler Pol Barel. "Mahnula je rukom i pridružio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam joj se. Prislonio sam uvo na telefon koliko je bilo moguće i poslušao razgovor - iako jednosmeran. Bio je to prigušen glas gospođe Francis. Ono što sam čuo bila je bujica zlostavljanja, psovki i potresnih nagoveštaja za princezu i njeno muško društvo. Bio je to verbalan napad ispunjen mržnjom, na muškarce i njihova religiozna verovanja", dodao je.

Barel je još objasnio da je Dajana tada spustila slušalicu i zaklela se da više nikad neće pričati sa svojom majkom. "Uz dužno poštovanje, to nije jako ljubazno prema dami koja nije ovde", rekao je za "Mirror", pa je zatim dodao kad su ga ispitivali dalje: "Pa, ipak je princezu nazvala ku**om." Barel je dodao da njih nikad nisu razgovarale nakon tog poziva. Dajana je preminula 1997, a Frensis 2004. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkriveni detalji posljednjeg razgovora princeze Dajane i njene majke

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2018

Princeza Dajana imala je velikih problema sa svojom majkom Francis Šand Kid, a sada su otkrivene posljednje riječi koje su njih dve razmijenile malo prije nego što je Dajana poginula 1997. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.