Odbačene medijske spekulacije! Vest da je bivši agent ubio lejdi Dajanu je laž! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 20.Jun.2017, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbačene medijske spekulacije! Vest da je bivši agent ubio lejdi Dajanu je laž! (FOTO)

Informacija da je penzionisani agent MI5, Džon Hopkins (80) ubio princezu Dajanu se brzinom svetlosti proširila na internetu, međutim, nijedan medij ovaj podatak nije potvrdio.

Naime, portal "YourNewsWire" objavio je navodnu Hopkinsovu ispovest da je učestvovao u ubistvu princeze Dajane 1997. godine, ali ta vest je lažna.

Međutim, zvanični mediji prenose da ovoj priči nedostaju bilo kakvi dokazi >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << za ovu tvrdnju, kao i da nema nijedan zvaničan podatak o navodnoj ispovesti penzionisanog agenta.

FOTO: Printscreen

Na primer, u navodima portala koji je preneo ovu vest, ne spominje se kada i gde se dogodila ispovest penzionisanog agenta koji je navodno likvidirao princezu Dajanu. Takođe, nijedan kredibilan medij nije preneo ovu informaciju.

Kako navodi portal "YourNewsWire", Hopkins, koji je 38 godina radio kao operativac za M15, navodno tvrdi da ga je ta služba često koristila za diskretna ubistva pojedinaca koji su smatrani pretnjom po sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva.

Do sada neobjavljeni detalji: Evo kako je Dajana osvojila princa Čarsla (FOTO/VIDEO)

Obučen i kao mašinski inženjer i stručnjak za municiju Hopkins, da ima veliko iskustvo u konvencionalnim metodama ubijanja, uključujući hemikalije i otrove. Kako portal prenosi, britanski obaveštajac tvrdi da je bio deo ćelije od sedam operativaca koji su sprovodili političke atentate širom Velike Britanije. Većina žrtava bili su političari, aktivisti, novinari i vođe sindikata, prenose ovaj portal.

FACT CHECK: Retired MI5 Agent Confesses On Deathbed: ‘I Killed Princess Diana’? https://t.co/Ixu3pFqiMY pic.twitter.com/TS4AaYOKX6

Oni takođe navode da Hopkins za prinezu Dajanu kaže da je bila jedina žena koju je ikad ubio, kao i jedina osoba iz kraljevskog društva. Ona je takođe jedina žrtva čiju je smrt naredila sama kraljevska porodica. Hopkins navodno kaže da se oseća "ambivalentno" zbog smrti princeze Dajane. S jedne strane, Dajana je bila "lepa, ljubazna žena" koja nije zaslužila da joj se život prekine, ali je prema njegovom mišljenju ugrozila britansku krunu.

Prince Harry Asked ‘Is It True Mummy’s Dead?’ After Princess Diana’s Fatal Car Crash https://t.co/DpoyCPZu1w

"Kraljevska porodica imala je dokaze da planira da se razvede od Čarlsa. Znala je previše kraljevskih tajni. Moj šef mi je rekao da ona mora da umre. Primio je naređenje direktno od princa Filipa i morali smo to da uradimo tako da izgleda kao nesreća. Nikada pre nisam ubio ženu, a još manje princezu, ali izvršio sam naređenje. Učinio sam to za kraljicu i zemlju. Sledeća faza na visokom nivou zavere uključivala je medije koji su odradili svoj deo posla.

KRALJEVSKA PORODICA IZNENADILA SVETSKU JAVNOST: Princeza Dajana će dobiti memorijalni park, a evo kako će on izgledati!

Bila je to dobro organizovana i vođena operacija. Britanski novinari odgovorni su urednicima koji odgovaraju oligarhima koji žele da se dodvore i budu blizu porodice zločinaca u Bakingemskoj palati. Nema slobodne štampe u Britaniji ", rekao je navodno Hopkins, prenosi portal, ne pozivajući se ni na jedan izvor.

Princess Diana letter: 'Charles plans to kill me'. #MI5 pic.twitter.com/gJA3n7DDPl

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Agent priznao na samrtnoj postelji: Ja sam ubio princezu Dajanu, znala je previše kraljevskih tajni (video)

Izvor: Story, 20.Jun.2017

Penzionisani agent MI5, Džon Hopkins (80), priznao je niz neverovatnih ubistava otkad je izašao iz bolnice u Londonu rekavši da mu je preostalo nekoliko nedelja života i da ne želi da umre, a da ne kaže istinu. Hopkins tvrdi da je bio uključen u 23 ubistva britanske obaveštajne agencije između...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.