Kako je Kamila reagovala kada je saznala da je princeza Dajana mrtva?

Izvor: B92, 13.Sep.2019, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Kamila reagovala kada je saznala da je princeza Dajana mrtva?

Od smrti princeze Dajane prošle su 22 godine...

I pored toga, javnosti su novi detalji tragedije zanimljivi kao i 1997. godine. Britanski mediji već nedeljama pišu o pojedinostima tragedije, a otkrili su i ono što je mnoge jako zanimalo - kako je na vest o smrti princeze reagovala ljubavnica njenog muža Kamila Parker Bouls.

Ekspres (Express) piše da je Kamili za Dajaninu smrt rekao upravo princ Čarls. Prvo ju je obavestio da je princeza imala nesreću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i slomila ruku, a onda joj je, oko četiri ujutro, javio da je Dajana umrla u bolnici, prenosi Indeks.

Kamilu je vest šokirala i bila je tužna i slomljena...

Dugo je telefonom razgovarala sa Čarlsom i tešila ga. Princ je bio očajan, a uz tugu za bivšom suprugom mučila ga je i pretpostavka da će svetska javnost za nesreću okriviti njega.

To se i dogodilo. Sledećeg dana paparaci su okupirali kuću Kamile Parker Bouls, a mnogi je i dan-danas okrivljuju za Dajaninu sudbinu. Čarls i Kamila su se venčali sedam godina nakon smrti princeze Dajane.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.