Intervju princeze Dajane: Nezavisna istraga utvrdila propuste BBC-ja, BBC: Žao nam je, bilo je to daleko od onoga što se od nas očekuje

Izvor: B92, 20.Maj.2021, 15:31

Intervju princeze Dajane: Nezavisna istraga utvrdila propuste BBC-ja, BBC: "Žao nam je, bilo je to daleko od onoga što se od nas očekuje"

BBC "nije uspeo da postigne visoke standarde integriteta i transparentnosti koji su njegov zaštitni znak“ u intervjuu novinara Martina Bašira sa princezom Dajanom, zaključeno je u nezavisnoj istrazi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Intervju princeze Dajane: Nezavisna istraga utvrdila propuste BBC-ija

Izvor: Danas, 20.Maj.2021

Getty Images Intervju koji je Dajana, princeza od Velsa, dala BBC-jevoj emisiji „Panorama“ pre više od 20 godina bila je predmet nezavisne istrage koju vodi lord Dajson, bivši viši sudija. BBC „nije uspeo da postigne visoke standarde integriteta i transparentnosti koji su njegov zaštitni znak“...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.