Agent priznao na samrtnoj postelji: Ja sam ubio princezu Dajanu, znala je previše kraljevskih tajni (video)

Izvor: Story, 20.Jun.2017, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agent priznao na samrtnoj postelji: Ja sam ubio princezu Dajanu, znala je previše kraljevskih tajni (video)

Penzionisani agent MI5, Džon Hopkins (80), priznao je niz neverovatnih ubistava otkad je izašao iz bolnice u Londonu rekavši da mu je preostalo nekoliko nedelja života i da ne želi da umre, a da ne kaže istinu. Hopkins tvrdi da je bio uključen u 23 ubistva britanske obaveštajne agencije između 1973. i 1999., uključujući i ... The post Agent priznao na samrtnoj postelji: Ja sam ubio princezu Dajanu, znala je previše kraljevskih tajni (video) appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Nije želeo da umre, a da ne kaže ISTINU: Priznao da je ubio princezu Dajanu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017, 00:55

Tvrdi da je bio uključen u 23 ubistva britanske obaveštajne agencije..Penzionisani agent MI5, Džon Hopkins (80), izašao je iz bolnice u Londonu i odlučio da prizna mnoge stvari koje su ga mučile...On je objasnio da mu je preostalo nekoliko nedelja života i da ne želi da umre, a da ne kaže...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.