Skupovi Trampovih pristalica i protivnika na Floridi uoči objave njegove kandidature

Izvor: B92, 18.Jun.2019, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupovi Trampovih pristalica i protivnika na Floridi uoči objave njegove kandidature

Hiljad Trampovih pristalica okupile su se spred arene u Orlandu, uoči skupa na kojem će Tramp zvanično objaviti ponovnu kandidaturu na predsedničkim izborima.

Oko arene Emvej Senter (Amway Center), u saveznoj državi Floridi, trgovci su prodavali vodu, šešire i majice sa sloganima kao što je "Tramp 2020".

Na bini je bend svirao južnjačke rok hitove kao što je "Sweet home, Alabama" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grupe Lajnard skajnard.

Trampovi protivnici okupili su se u obližnjem gej baru, gde će uz marijače, prema rečima organizatora, uslediti javno pobijanje predsednikovih politika.

Organizatori skupa "Pobedi ljubavlju" navode da Trampova večerašnja objava kandidature u Orlandu predstavlja uvredu za taj grad s vidnom gej zajednicom i brojnom portorikanskom populacijom.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.