Ružić: Podržaćemo Vučića na predsedničkim izborima, Palmine žurke ne treba poltizovati

Izvor: Beta, 26.Apr.2021, 07:44

Ružić: Podržaćemo Vučića na predsedničkim izborima, Palmine žurke ne treba poltizovati

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio je da je ralistično da ta stranka podrži predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića i na predstojećim predsedničkim izborima."Kandidat državotvorne, strateške i zajedničke politike SPS i SNS na prethodnim izborima bio je Aleksandar Vučić i odneo je dominantnu pobedu u prvom krugu. Srbija nam je na prvom mestu tako da ovakav model učešća vidim kao moguć, realističan i uskladjen sa 'državnim razlogom', i na izborima 2022", rekao je Ružić za list Danas.On je rekao da ne treba politizovati slučaj Palma, komentarišući tvrdnje tvrdnje o žurkama Dragana Markovića i prisustvu funkcionera SPS-a na njima."Koliko shvatam, niko nije pobegao sa tog političko-pravnog bojišta, gde ima raznih manipulacija, insinuacija i optužbi. Zato smatram da je najsvrsishodnije da nadležni organi rade svoj posao, a da se izbegne politizacija ove frustrirajuće teme", rekao je Ružić.On je negirao navode pojedinih medija koji su ga povezivali sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka."Da nije opasno, bilo bi smešno. Ta nečija nečasna epizoda je završena i na nju se ne bih vraćao", rekao je Ružić.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ružić: Realno je da SPS podrži Vučića na izborima, ne politizovati slučaj Palma

Izvor: N1 televizija, 26.Apr.2021

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio je da je realistično da ta stranka podrži predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića i na predstojećim predsedničkim izborima.

Nastavak na N1 televizija...

Ružić: Realistično je da socijalisti podrže Vučića na predsedničkim izborima

Izvor: Danas, 26.Apr.2021

"Strateška saradnja SPS i SNS daje impozantne efekte na polju realizacije vitalnih državnih ciljeva, a predsednički izbori su šansa da se građani i građanke opredele spram politike koju reprezentuje neki od kandidata".

Nastavak na Danas...

Krkobabić: Opozicija nema rivala za Vučića

Izvor: Beta, 26.Apr.2021

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) MIlan Krkobabić izjavio je da će ta stranka na predstojećim predsedničkim izborima kao kandidata podržati aktuelnog predsednika Aleksandra Vučića."Na prethodnim izborima Vučić je bio i predsednički kandidat PUPS-a. Odluku koju smo tada...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.