Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Avg.2020, 22:54

Reper Kanje Vest nezavisni kandidat za predsednika SAD u Juti

Reper Kanje Vest kvalifikovao se za mesto na glasačkom listiću u Juti, SAD na predsedničkim izborima u novemru kao nezavisni kandidat.

Direktor za državne izbore Džastin Li danas je potvrdio da je Vest prikupio 1.000 potpisa registrovanih birača potrebnih za mesto na glasačkom listiću.

Vest, koji je podržavao republikanskog predsednika Donalda Trampa, objavio je prošlog meseca da >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << se rastao sa Trampom i da će pokrenuti vlastitu predsedničku kampanju.

On je 15. jula predao papirologiju Saveznoj izbornoj komisiji.

Pored Jute, Vest se kandidovao i u Arkanzasu, Oklahomi i Koloradu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reper Kanje Vest nezavisni kandidat za predsednika SAD u Juti

Izvor: Beta, 17.Avg.2020

Reper Kanje Vest kvalifikovao se za mesto na glasačkom listiću u Juti, SAD na predsedničkim izborima u novemru kao nezavisni kandidat.Direktor za državne izbore Džastin Li danas je potvrdio da je Vest prikupio 1.000 potpisa registrovanih birača potrebnih za mesto na glasačkom listiću.Vest, koji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.