Predsednički izbori u Crnoj Gori biće raspisani do 22. decembra

Izvor: Blic, 09.Nov.2017, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednički izbori u Crnoj Gori biće raspisani do 22. decembra

Predsednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović izjavio je da će predsednički izbori u ovoj zemlji biti raspisani do 22. decembra i poručio opoziciji da se vrati u parlament.

Gostujući na Radio-televiziji Crne Gore, Brajović je naveo da će predsednički izbori svakako biti raspisani pre parlamentarnih, koji će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << održani u predviđenom roku 2020. godine.

On je istakao da će stranke koje bojkotuju rad parlamenta najbolje sankcionisati građani na narednim izborima.

"Zato je i njihov interes da se vrate u Skupštinu", poručio je Brajović.

Govoreći o približavanju Crne Gore EU, on je naglasio da su za uspešan evropski put odgovorni i Brisel, i Podgorica.

"Mi - zato što treba da ispunjavamo standarde i da se još brže krećemo tim utabanim stazama, da bi bili što bliže kvalitetu života građana EU. S druge strane, i Brisel ima odgovornost - da zadrži interesantnost EU", rekao je Brajović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.