Predsednički izbori u Brazilu: Bolsonaro i Hadad idu u drugi krug

Izvor: Danas, 08.Okt.2018, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednički izbori u Brazilu: Bolsonaro i Hadad idu u drugi krug

Desničar Žair Mesijas Bolsonaro osvojio je oko 48 odsto glasova na predsedničkim izborima u Brazilu, na osnovu 79 odsto prebrojanih glasova, dok je levičar Fernando Hadad imao 26,7 odsto, javlja britanski Gardijan. Članak Predsednički izbori u Brazilu: Bolsonaro i Hadad idu u drugi krug se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bolsonaro pobednik prvog kruga izbora u Brazilu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Okt.2018

Kandidat ekstremne desnice Žair Bolsonaro na predsedničkim izborima u Brazilu izjavio je da je "siguran" da bi bio izabran u prvom krugu da nije bilo problema sa elektronskim glasačkim kutijama. "Da nije bilo toga, siguran sam da bismo večeras imali ime predsednika", rekao je kasno sinoć je Bolsonaro...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.