Pendarovski: Biću predsednik svih građana

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2019, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pendarovski: Biću predsednik svih građana

Kandidat vladajuće koalicije SDSM-DUI Stevo Pendarovski proglasio je sinoć pobedu na predsedničkim izborima u Severnoj Makedoniji, prvim nakon promene imena države, poručivši da će biti predsednik svih građana kog se niko neće stideti.

- Zalagaću se za pravičnost i pravnu državu. Idemo svi zajedno napred i svi ćemo biti partneri ka stabilnosti, a ne krizi. Mračno doba je iza nas - istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Pendarovski na konferenciji za novinare u sedištu vladajuće SDSM.

Pendarovski je proglasio pobedu rekavši "hvala", na makedonskom i albanskom jeziku, preneo je sajt Plusinfo.

- Pridružujem se rukovodstvu ove države ka evroatlantskoj i ekonomski razvijenoj Republici Severnoj Makedoniji. Otvoren nam je put ka boljoj budućnosti - istakao je Pendarovski.

On je zahvalio premijeru Zoranu Zaevu na pruženoj podršci i poverenju, kao i svim partijama koje su podržale njegovu kandidaturu.

Pendarovski je obećao da će tokom svog mandata kritikovati sve što zaslužuje u cilju boljitka građana, kao i da će biti saveznik u ostvarivanju njihovih interesa.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Stevo Pendarovski novi predsednik Severne Makedonije

Izvor: Vostok.rs, 06.Maj.2019

Kandidat vladajuće koalicije SDSM-DUI Stevo Pendarovski izabran je za prvog predsednika Severne Makedonije, objavila je Državna izborna komisija. Pendarovski je poručio da će biti predsednik svih građana koga se niko neće stideti.. „Zalagaću se za pravičnost i pravnu državu. Idemo svi...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.