Nariškin: Opozicionari koji predlažu uvođenje sankcija izdajnici sopstvenog naroda

Izvor: Vostok.rs, 01.Avg.2021, 13:30

Nariškin: Opozicionari koji predlažu uvođenje sankcija izdajnici sopstvenog naroda

Direktor Spoljne obaveštajne službe (SVR) Sergej Nariškin upozorio je na provokacije pripremljene spolja tokom parlamentarnih izbora u Rusiji u septembru 2021. godine i predsedničkih izbora 2024. godine. "Naši protivnici se spremaju snažno", rekao je on za "Solovljev lajv". "Biće to i 2021. i 2024. godine, naravno", dodao je Nariškin odgovarajući na pitanje kada su takve provokacije moguće. Prema njegovim rečima, Rusija ima informacije o tome "na koje tačke će delovati, koje tačke će ciljati". "Naše odgovarajuće strukture su svesne ovoga, zahvaljujući našim aktivnostima", rekao je Nariškin. Nariškin je dodao da su opozicionari koji iz Rusije stižu u SAD i u Beloj kući predlažu uvođenje novih sankcija protiv Rusije  izdajnici sopstvene zemlje i naroda. Služba prati njihove aktivnosti na teritoriji Amerike, dodao je on. „To je izdaja. Izdaja sopstvene zemlje, naroda. Sve treba nazivati pravim imenom. U svakom žitu ima kukolja“, rekao je Nariškin.   Prema rečima direktora SVR, takvi ljudi su manjina.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Nariškin: Zapad priprema provokacije tokom izbora u Rusiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2021

Direktor ruske Spoljnoobaveštajne službe Sergej Nariškin upozorio je danas da Zapad sprema provokacije u Rusiji tokom sledećih parlamentarnih i predsedničkih izbora,..On je dodao ta služba ima podatke o tome kako će se to tačno dogoditi...Na pitanje da li treba očekivati nove provokacije iz...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.