Mesi u svetlu izbora – ipak bliži ostanku u Barseloni

Izvor: B92, 27.Feb.2021, 14:56

Mesi u svetlu izbora – ipak bliži ostanku u Barseloni

Bliže se predsednički izbori u Barseloni, održaće se 7. marta, a samim tim biće i jasnije šta će biti sa Lionelom Mesijem.

Argentinac je godinu dana unazad predmet spekulacija i neizvesno je da li će i posle ovog leta biti na Kamp Nou ili ne.

Svi kandidati za predsednika su istakli da bi želeli da i dalje vide Argentinca u timu “blaugrane”, ali odluka je isključivo na njemu.

Ipak, izvori “Marke” tvrde da je Mesi oduvekl bio bliži tome >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ostane u Barseloni jer je poznata njegova ljubav prema klubu, a često je pričao i o tome kako bi voleo da karijeru završi na mestu gde je stekao igračku slavu.

Sve će zavisiti od projekata i planova nove uprave i budućeg predsednika, jer Mesi traži da bude deo tima koji će se boriti za trofeje.

Njegov motiv nikada nije bio novac i pored toga što ima veliku platu, nije insistirao na tome da se u ugovor unese veliki broj klauzula finansijskog tipa.

Veruje se da je njegov otac Horhe, koji mu je ujedno i agent, trenutno u Argentini i da ne pregovara ni sa jednom zainteresovanom stranom.

Barselonu do kraja sezone čeka još dosta izazova, a prvi je već od 16.15 na gostovanju Sevilji u La Ligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.