Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jan.2018, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maduro kaže spreman da se ponovo kandiduje za predsednika Venecuele

Predsednik Vencuele, socijalista Nikolas Maduro rekao je danas da je "na raspolaganju" svojoj stranci da je ponovo predstavlja na prevremenim predsedničkim izborima koji treba da se održe pre 30. aprila.

"Ja sam skromni radnik, skromni čovek naroda. Ako Ujedinjena socijilastička partija Venecuele veruje da treba da budem kandidat za predsednika sa revolucionarne strane... ja sam na raspolaganju", rekao je Maduro novinarima u Karakasu.

Ustavotvorna skupština >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Venecuele saopštila je danas da bi predsednički izbori u Venecueli trebalo da budu održani pre 30. aprila".

U poslednjih nekoliko nedelja u Venecueli su se pominjali prevremeni predsednički izbori u prvoj polovini ove godine umesto u decembru, kako bi Maduro iskoristio podele u opoziciji da bude izabran za novi šestogodišnji mandat.

Iako je očekivano da će se Maduro ponovo kandidovati on do sada nije izričito objavio da je spreman za to.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Maduro:Spreman sam da se ponovo kandidujem za predsednika

Izvor: Blic, 24.Jan.2018, 01:46

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da je spreman da se ponovo kandiduje za predsednika zemlje nakon što je ustavna skupština odlučila da izbori budu održani do 30. aprila...On je dodao da će njegova vladajuća Socijalistička partija izabrati jedinstvenog kandidata na stranačkoj konvenciji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.