Izvor: Blic, 25.Nov.2016, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Zahvalan na podršci javnih ličnosti, nastavljam da radim do odluke

Zaštitinik građana Saša Janković saopštio je danas da je zahvalan za podršku javnih ličnosti koje su ga pozvale da se kandiduje na predsedničkim izborima i poručio da će nastaviti da radi "dok ne bude vreme za nove odluke".

- Nisam iznenađen apelom da se kandidujem za predsednika Republike, znao sam da se potpisuje. Ne nalazim dovoljne reči zahvalnosti za takvu vrstu podrške mom dosadašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << radu, za osećanje koji pristojan čovek ima kada postane svestan imena koja su apel potpisala i za vrstu obaveze koju to predstavlja do kraja života - naveo je Janković u odgovoru na apel.

- Nastaviću da radim svoj posao onako kako sam to, sa saradnicima, svih ovih godina i činio, dok ne bude vreme za nove odluke - poručio je Saša Janković, zaštitnik građana.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janković o apelu javnih ličnosti:Radiću svoj posao, dok...

Izvor: B92, 25.Nov.2016

Zaštitnik građana Saša Janković je reagovao na apel koji su potpisale javne ličnosti sa željom da se on kandiduje na predsedničkim izborima...On je istakao da nije iznenađen i da je znao da se taj apel potpisuje...“Ne nalazim dovoljne reči zahvalnosti za takvu vrstu podrške mom dosadašnjem...

Nastavak na B92...

Janković o apelu javnih ličnosti

Izvor: Beta, 25.Nov.2016

Zaštitnik gradjana Saša Janković zahvalio je danas na inicijativi kojom je 100 javnih ličnosti zatražilo da se kandiduje za predsednika Srbije i poručio da će sa saradnicima nastaviti da radi onako kako je radio, dok ne dodje vreme za nove odluke.On je dodao da nije iznenadjen apelom da se kandiduje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.