Ivo Josipović bi se kandidovao za predsednika Hrvatske, ali neće ga narod

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2019, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivo Josipović bi se kandidovao za predsednika Hrvatske, ali neće ga narod

Bivši predsednik Hrvatske i aktuelni predsednik stranke Naprijed Hrvatska Ivo Josipović izjavio je da bi se "eventualno upustio u kandidaturu" na predsedničkim izborima, ali da "ne namereva da lupa glavom o zid".

Josipović je kazao je da pregovori o ujedinjenju njegove stranke sa strankom GLAS dobro napreduju, a riječki "Novi list" navodi da je, osim te stranke, za bivšeg hrvatskog predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zainteresovana i vodeća opoziciona Socijaldemokratska partija (SDP) Hrvatske.

Ovaj dnevnik navodi da Josipović smatra da SDP interes za njegovu stranku "iskazuje na neobičan način - puštaju bombice po medijima", kao i da kaže da ga iz SDP još niko nije zvao i pitao da li bi možda bio njihov kandidat na predsedničkim izborima.

- Ja sam bio predsednik Republike i eventualno bih se upustio u kandidaturu. Ne nameravam da lupam glavom o zid - kazao je Josipović.

Navodi se da je, iako je SDP u poslednje vreme u lošem stanju, ova stranka za Josipovića i dalje ključan faktor na tom delu političkog spektra i "ne bi smeo da dopusti atomizaciju scene".

DESET DOMAĆIH I JEDNA KINESKA "ZVER" Vojska Srbije je u 2018. godini dobila REKORDNO NAORUŽANJE
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hrvatska: Josipović bi se kandidovao za predsednika, ali...

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2019

Bivši predsednik Hrvatske i aktuelni predsednik stranke Naprijed Hrvatska Ivo Josipović izjavio je da bi se "eventualno upustio u kandidaturu" na predsedničkim izborima, ali da "ne namereva da lupa glavom o zid".S..Josipović je kazao je da pregovori o ujedinjenju njegove stranke sa strankom GLAS...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.