Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"HILARI MOŽE DA IZAZOVE TREĆI SVETSKI RAT" Žirinovski apeluje na Amerikance da glasaju za Trampa

Amerikanci bi trebalo da glasaju za Donalda Trampa na predsedničkim izborima narednog meseca ili rizikuju da budu uvučeni u nuklearni rat, izjavio je danas ruski ultranacionalista i saveznik predsednika Vladimira Putina, Vladimir Žirinovski, koji voli sebe da poredi sa republikanskim kandidatom, prenosi Rojters.

Žirinovski, poznat >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << po zapaljivoj retorici, rekao je za britansku agenciju da je Tramp jedina osoba koja može da dovede do deeskalacije opasnih tenzija između Moskve i Vašingtona.

Nasuprot njemu, Trampova demokratska rivalka Hilari Klinton mogla bi da izazove Treći svetski rat, smatra Žirinovski, čija je Liberalno demokratska partija Rusije (LDPR) bila treća na parlamentarnim izborima prošlog meseca.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) ŽIRINOVSKI PORUČIO AMERIKANCIMA: Ili Tramp ili će Hilari izazvati treći svetski rat!

Izvor: Kurir, 13.Okt.2016, 08:59

MOSKVA - Amerikanci bi trebalo da glasaju za Donalda Trampa na predsedničkim izborima narednog meseca, ili rizikuju da budu uvučeni u nuklearni rat, izjavio je sinoć ruski ultranacionalista  Vladimir Žirinovski, koji voli sebe da poredi sa republikanskim kandidatom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.