Frka zbog zastave u filmu! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 01.Sep.2018, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frka zbog zastave u filmu! (VIDEO)

Zašto se ne vidi trenutak kada Nil Armstrong postavlja zastavu na Mesecu?

Film "Prvi čovek" o Nilu Armstrongu i misiji Apollo 11 koji je otvorio filmski festival u Veneciji, dobio je oštre kritike u Americi.

U filmu u kojem glavnu ulogu igra Rajan Gosling, ne vidi se trenutak kada Nil Armstrong postavlja američku zastavu na Mesecu, što je bilo dovoljnom bivšem kandidatu za republikanske izbore na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << predsedničkim izborima 2016. godine Marku Rubiju da "napljuje film".

On je prvi čovek na Mesecu VIDEO

"Ludost. I to u trenutku kada našem narodu treba pokazati šta sve možemo postići ujedinjeni", napisao je on na Twitteru.

Nil Armstrong počiva u Atlantiku

Ubrzo su se oglasili sinovi Nila Armstrong Rik i Mark, koji su istakli da je u pitanju "ljudska i univerzalna priča u kojoj nema ničeg 'antiameričkog'", a isto je uradio i reditelj filma Damijen Šazel.

"U filmu sam pokazao američku zastavu na površini Meseca, a sam trenutak postavljanja je deo nekih događaja u misiji Apollo 11 na kojima nisam želeo da se zaustavljam. Ako me pitate da li u pitanju politička poruka - odgovor je NE", rekao je reditelj "Varajetiju".

Pogledajte trejler filma:



Izvor: YouTube/Taramount

Film prikazuje priču o Nasinoj misiji sletanja na Mesec, sa fokusom na Nilu Armstrongu i periodu od 1961. do 1969. godine.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.