Izvor: Blic, 20.Apr.2019, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AP: Promena imena zemlje u fokusu kampanje za novog predsednika Severne Makedonije

Prvi krug predsedničkih izbora u Severnoj Makedoniji u nedelju smatra se ključnim testom za opstanak vlade levog centra, na čelu sa Socijaldemokratskim savezom i albanskom DUI, u društvu koje je duboko podeljeno promenom imena zemlja kako bi se okončao višedecenijski spor sa susednim Grčkom, piše AP.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AP: Novo ime MKD u fokusu kampanje za novog šefa države

Izvor: B92, 20.Apr.2019

Prvi krug predsedničkih izbora u Severnoj Makedoniji u nedelju smatra se ključnim testom za opstanak vlade levog centra, piše AP...Kako agencija navodi, reč je o opstanku vlade na čelu sa Socijaldemokratskim savezom i albanskom DUI, u društvu koje je duboko podeljeno promenom imena zemlja kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.