Tramp o novom kandidatu: Mnogo maše rukama, je li on lud?

Izvor: B92, 14.Mar.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp o novom kandidatu: Mnogo maše rukama, je li on lud?

Vašington -- Predsednik Tramp komentarisao je bivšeg kongresmena iz Teksasa Beta O'Rurka, nakon što je on objavio da će se kandidovati na sledećim predsedničkim izborima.

U razgovoru s novimarima u Ovalnom kabinetu Tramp se danas našalio na račun O'Rurka i njegove izražene gestikulacije tokom izjava koje su prenele TV stanice.

"Pa, mislim da dosta maše rukama. Je li on lud ili je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to samo način na koji se ponaša?", komentarisao je Tramp, a prenosi AP.

O'Rourk je danas objavio da ulazi u trku i tako se pridružio velikom broju demokrata koji se nadaju da će naslediti Trampa 2020. godine.

Tramp je na pitanje da li mu veća opasnost preti od Beta O'Rurka ili bivšeg potpredsednika SAD Džozefa Bajdena rekao da je on "spreman za svakoga", prenela je agencija.

Pročitajte još:

Bivši panker u trci za predsednika SAD
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tramp o Beto O'Rurku: Mislim da dosta maše rukama

Izvor: Blic, 15.Mar.2019, 00:30

Predsednik SAD Donald Tramp komentarisao je gestikulacije bivšeg kongresmena iz Teksasa Beta O'Rurka, nakon što je O'Rurk objavio da će se kandidovati na predsedničkim izborima 2020. godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.