Reper rekao da će glasati za Trampa: Baš me briga što ne voli Afroamerikance

Izvor: B92, 20.Okt.2020, 18:04

Reper rekao da će glasati za Trampa: "Baš me briga što ne voli Afroamerikance"

Reper Fifti Sent je napravio veliki zaokret u pogledu predstojećih predsedničkih izbora kada je iznenada najavio da će glasati za Donalda Trampa.

Reper je bio potpuno zapanjen kada je video vest o poreskim planovima demokratskog kandidata Džoa Bajdena, koji uključuje i stopu od 62,6 odsto za one koji zarađuju preko 400.000 dolara godišnje i žive u Kaliforniji, ali i 62 odsto za bogate stanovnike grada Njujorka.

Reagujući na ove podatke, Fifti Sent je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u postu na Instagramu podelio snimak ekrana predloženih poreskih stopa i napisao za koga će se opredeliti na izborima.

"Nije me briga što Tramp ne voli Afroamerikance. Čak 62 odsto, da li ste potpuno poludeli?", naveo je reper.

Ovu objavu prokomentarisao je kontroverzni republikanac, pristalica Trampa i domaćina platforme "Foks nešenal" Tomi Laren, koji je rekao: "Dobro došao na Tampov voz" (Welcome to the Trump Train!").

Republikanka Kendes Ovens takođe se osvrnula na reperovu objavu i prokomentarisala je sa nekoliko emotikona koji su pokazivali odobravanje.

Međutim, mnogi drugi pratioci 50 Senta nisu mnogo cenili njegovo mišljenje o Trampovom stavu prema zajednici Afroamerikanaca, pri čemu je jedan primetio: "Obratite pažnju, Afroamerikanci. Prestanite da budete lojalni onima koji svoj luksuz stavljaju iznad vaših života".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.