PRES I JA (RTV 21.00)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2020, 02:04

PRES I JA (RTV 21.00)

O predstojećim američkim predsedničkim izborima, odnosima u regionu i uticaju istorije na aktuelna politička zbivanja govori Milan St. Protić, istoričar i nekadašnji ambasadaor u SAD.

O današnjem novinarstvu „između trača i istine“ i drugim medijskim temama, ali i rokenrolu kao pokretačkoj snazi danas govori novinar Aleksandar Timofejev. Gost emisije je i Dušan Miklja, veteran u novinarstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i romanopisac koji u svojoj novoj knjizi, uzbudljivom trileru „Pokrov tame“, osvetljava dosad neotkrivene aspekte trgovine oružjem u svetu.

Autor emisije je Zoran Panović, urednica Ljubica Urošević.

Emisiju možete pogledati u četvrtak 22. oktobra u 21.00 na RTV1.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.