Niki Hejli, od UN do kandidature za Belu kuću

Izvor: RTS, 19.Nov.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niki Hejli, od UN do kandidature za Belu kuću

Bivša američka ambasadorka pri UN Niki Hejli izdala je nove memoare u kojima je ponovo nagovestila mogućnost da se kandiduje na predsedničkim izborima, možda 2024. godine.
Iako je bivša guvernerka Južne Karoline Niki Hejli sama otišla iz administracije predsednika Donalda Trampa, što se retko događa u Beloj kući, neki >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stratezi tvrde da bi u posttrampovoj eri mogla da se bori da povrati podršku tradicionalista među republikancima koji nisu zagovornici predsednika.

"Pozitivno se ocenjuje što je izašla, a da je Trampova administracija nije previše ocrnila", kaže republikanski strateg iz Južne Karoline Čip Felkel.
AP navodi da Hejli, koja promoviše knjigu "Uz dužno poštovanje", nije bila dostupna za izjavu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.