Nakon Makrona na red došao još jedan francuski političar: Pobeleo dok je pričao sa novinarima VIDEO

Izvor: B92, 12.Jun.2021, 23:56

Nakon Makrona na red došao još jedan francuski političar: "Pobeleo" dok je pričao sa novinarima VIDEO

Žan-Luk Melenšon, levičarski francuski političar i verovatni kandidat na predstojećim predsedničkim izborima, dobio je brašno u lice tokom protesta u Parizu.

Dok je odgovarao novinarima na pitanja tokom Marša za slobodu, antidesničarskog skupa koji je održan i u drugim francuskim gradovima, jedan napadač mu je prišao i bacio mu brašno u lice, preneo je "Blic".

Napadača >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su demonstranti opisali kao fašistu i ekstremistu, na šta je on odgovorio da je zapravo levičar i da su oni koji su napadnuti zapravo fašisti.

Niko nije uhapšen zbog ovog incidenta, a sam Melenšon je istakao "da ovo mora da prestane", misleći na sve češće napade na političare.

Podsetimo, predsednika Emanuela Makrona je pre neki dan na jednom skupu ošamario muškarac koji je potom odmah uhapšen, a dobio je 4 meseca robije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Pariz

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.