Izvor: Blic, 11.Avg.2020, 11:36

"Mnogi će me razumeti, mnogi osuditi, a mnogi MRZETI": Lukašenkova protivnica OTKRILA zašto je pobegla iz zemlje (VIDEO)

Svetlana Tihanovska, rivalka Aleksandra Lukašenka na nedeljnim predsedničkim izborima u Belorusiji, objavila je video u kojem je objasnila zašto je odlučila da napusti zemlju.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OGLASILA SE TAHINOVSKA PRVI PUT POSLE ODLASKA IZ ZEMLJE: Deca su najvažnija, ne daj Bože da se suočite sa takvim izborom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020

Ona je ranije svoju decu sklonila u Litvaniju, iz straha za njihovu bezbednost, preneli su mediji...Svetlana Tihanovska, rivalka Aleksandra Lukašenka na nedeljnim predsedničkim izborima u Belorusiji, objavila je video u kojem je objasnila zašto je odlučila da napusti zemlju...Ona se trenutno nalazi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.