LUKAŠENKO BEZ DLAKE NA JEZIKU: Neke snage vode hibridni rat protiv Belorusije

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 14:59

LUKAŠENKO BEZ DLAKE NA JEZIKU: "Neke snage vode hibridni rat protiv Belorusije"

U ovoj državi će 9. avgusta biti održani predsednički izbori

U jeku izbora Belorusija bi trebalo da bude spremna na sve vrste provokacija usled hibridnog rata koji je organizovan protiv nje, upozorio je danas predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko i dodao da ne može da kaže ko stoji iza toga.

- Ne znamo za šta su sposobni. Ne znamo ni ko su - rekao je Lukašenko.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovim rečima, to su ili Amerikanci sa NATO ili ih neko iz Ukrajine pritiska ili ih istočna braća toliko vole.

- U toku je hibridni rat protiv Belorusije i trebalo bi da očekujemo prljave trikove sa bilo koje strane. Usput, mi to sada doživljavamo - naveo je Lukašenko.

U Belorusiji će 9. avgusta biti održani predsednički izbori, a za mesto šefa države bori se pet kandidata, među kojima i aktuelni predsednik Aleksandar Lukašenko.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.