Jovanović (DSS):Ne bežim od odgovornosti da se kandidujem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2021, 08:39

Jovanović (DSS):Ne bežim od odgovornosti da se kandidujem

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je da su predsednički izbori, koji će biti održani sledeće godine, "prava prilika da se izdignemo iz žabokrečine u koju je pretvorena srpska politička scena" i kaže da neće bežati od odgovornosti da se kandiduje.

"Izbori su sjajna prilika da se zemlji ponudi ne samo jedna biografija, već i jedna vizija Srbije i shvatanje kako bi demokratija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i neki vid sabornosti i zajedništva trebalo da izgledaju. Što se mene tiče, rekao sam više puta da neću bežati od odgovornosti", rekao je Jovanović za nedeljni Blic.

Povodom potpisivanja koalicionog sporazuma između DSS i POKS-a, lider DS S-a je rekao da su te dve stranke oformile koaliciju pod nazivom Nacionalno-demokratska alternativa i da imaju program, politiku i viziju kako Srbija treba da izgleda.

"To je uverenje koje se temelji na činjenici da se može biti patriota koji će braniti srpske nacionalne interese, a istovremeno braniti poštovanje institucija i zakona. To je stav da nacija i demokratija ne idu jedno bez drugog. To je nada za Srbiju", istakao je Jovanović.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jovanović (DSS): Neću bežati od odgovornosti da se kandidujem za predsednika Srbije

Izvor: Beta, 09.Maj.2021

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je da su predsednički izbori, koji će biti održani 2022. godine "prava prilika da se izdignemo iz žabokrečine u koju je pretvorena srpska politička scena" i dodao da neće bežati od odgovornosti da se kandiduje."Izbori su sjajna prilika...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.