Aleksić: Ključni zahtev opozicije je oslobađanje RTS-a i razdvajanje izbora

Izvor: Danas, 04.Nov.2020, 19:53

Aleksić: Ključni zahtev opozicije je oslobađanje RTS-a i razdvajanje izbora

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da će sigurno doći do dijaloga vlasti i opozicije o izbornim uslovima uz posredovanje EU, a da će ključni zahtev Narodne stranke biti „oslobađanje RTS-a i drugih javnih servisa“, odnosno određivanje formata i vremena koje će dobiti predstavnici opozicije, kao i razdvajanje predsedničkih, parlamentarnih i lokalnih izbora.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jutarnji program za Srbiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Nov.2020, 16:19

Još se ne zna pobednik izbora u SAD; neizvesna trka Bajdena i Trampa u Arizoni, Nevadi, Džordžiji i Pensilvaniji. Šta uoči objavljivanja presude u Strazburu kaže otac gardiste Dragana Jakovljevića. Kako stranke vlasti i opozicije gledaju na mogućnost ponovnog pokretanja dijaloga o izbornim uslovima

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.