Mihajlović: Hoću u inostranstvo, dosadila mi je Italija

Izvor: B92, 14.Okt.2018, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Hoću u inostranstvo, dosadila mi je Italija

Srpski trener Siniša Mihajlović rekao je da ga posao trenera u Italiji ne privlači u ovom trenutku i da je odbio nekoliko ponuda.

Mihajlović je bio na klupi više timova Serije A poput Bolonje, Katanije, Fiorentine, Srbije, Sampdorije, Milana i Torina.

"Odbio sam dve, tri ponude iz Italije jer mi je želja da radim u inostranstvu. Hteo bih da steknem neka nova iskustva u Evropi ili Aziji. Italija mi je malo dosadila, ali možda se vratim za nekih pet, šest godina. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Već sam imao neke ponude iz inostranstva, ali nismo se dogovorili jer neke stvari nisu odgovarale meni, a neke njima", rekao je Mihajlović, prenose italijanski mediji.

Prokomentarisao je i derbi između Milana i Intera za koji kaže da je teško predvideti pobednika. Dodaje da se nada zanimljivoj utakmici, ali je svestan da će bilo ko u Italiji teško da izazove Juventus, dok su torinski crno-beli ovako jaki.

Osim toga, osvrnuo se i na reprezentaciju Italije koju vodi njegov nekadašnji saigrač i trener Roberto Mančini.

"Mančini zna bolje od svih nas šta da radi. Podmladio je reprezentaciju kao što sam ja to uradio sa Srbijom. Kada se radi proces podmlađivanja, važno je imati strpljenja i da vam malo prati i sreća. Nažalost, u Italiji nema mnogo strpljenja, ali sa igračima poput Bernardeskija, Kijeze i Insinjea na terenu u naredne dve godine, italijanska reprezentacija će opet biti bitna“, zaključuje Mihajlović.
Pogledaj vesti o: Posao u inostranstvu

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.