Zatrpani i zaboravljeni – Porsche, Aston Martin, Bentley, Jaguar... VIDEO

Izvor: B92, 01.Jan.2022, 10:29

Zatrpani i zaboravljeni – Porsche, Aston Martin, Bentley, Jaguar... VIDEO

U opisu video zapisa nije tačno navedena lokacija gde su automobili pronađeni, ali prema naglasku, starim saobraćajnim znakovima i registarskim oznakama na nekim automobilima, oni se nalaze negde u Velikoj Britaniji.

U prvoj polovini video zapisa voditelj kanala vodi kroz šumu koja je nekada bila put. Postoji nekoliko saobraćajnih znakova koji upućuju na situaciju pre nekoliko desetina godina, ali na kraju možemo videti ono o čemu pričamo.

Zelena Nissan Almera, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja je gotovo u voznom stanju, dočekuje snimatelja, ali ona je daleko od toga da je tamo najzanimljivije vozilo, piše Jutarnji.hr.

Zatim možemo da vidimo nekoliko Porschea 911 kako ‘sede u tišini‘, a tu je i plavi Porsche 356 u vrlo ‘tužnom‘ stanju. Većina ovih automobila ima upravljač na desnoj strani, što upućuje da su verovatno kao novi prodati u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Neki imaju enterijer dok neki umesto toga imaju samo puno rđe.

Uz njih, tu je i nekoliko Jaguara, Lotusa, Bentleyja, Aston Martina, Sunbeam-Talbota.

Tu je i nešto otmenog što nosi značku AC i jasno prepoznatljiv Wolseley II.

Čak možete i videti veliku nalepnicu na poklopcu prtljažnika s relativno nedavnog vintage relija u Holandiji – Tulpen Rallyja 2004.

Prema evidenciji, to je Renault Clio Williams koji je događaju prisustvovao s brojem 65.

Nažalost, prilično rano je otišao u penziju

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Porsche,   Aston Martin,   Jaguar

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.