Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2022, 18:45

Zapalio se brod sa skupocijenim automobilima, pa potonuo

LISABON - Teretni brod koji je izgorio dok je prevozio hiljade luksuznih automobila, uključujući vozila marki “Porše” i “Bentli”, potonuo je danas u blizini portugalskih Azorskih ostrva, saopštili su lučki zvaničnici.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kod Azorskih ostrva potonuo brod sa 4.000 automobila marke „Volkswagen“

Izvor: Danas, 01.Mar.2022

Teretni brod Felicity Ace, koji se zapalio dok je iz Evrope za Ameriku prevozio 4.000 automobila Volkswagen grupe je potonuo, uprkos naporima spasilačkih ekipa. Felicity Ace je potonuo na oko 400 kilometara od obale Azorskih ostrva u utorak oko 9:00 po lokalnom vremenu.

Nastavak na Danas...

Tretni brod sa luksuznim automobilima potonuo u Atlantiku

Izvor: Beta, 01.Mar.2022

Veliki teretni brod koji je prevozio automobile iz Nemačke u SAD potonuo je danas u blizini portugalskih Azorskih ostrva,13 dana nakon što ga je zahvatio požar, saopštili su lučki zvaničnici.Brod "Felisiti ejs" dugačak 200 metara potonuo je uprkos pokušajima da bude odvučen do luke pošto je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.