Izvor: RTS, 26.Jul.2021, 10:35

Vozio brzinom od 201,9 kilometara na čas pod dejstvom alkohola i droge, na mestu gde je dozvoljeno 80

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu isključili su iz saobraćaja tridesetšestogodišnjeg muškarca koji je pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci upravljao automobilom brzinom većom od dozvoljene.
Policija je noćas oko 2.25 časova na auto-putu Beograd-Šid na teritoriji Novog Beograda presretačem zaustavila automobil "porše kajen" kojim je tridesetšestogodišnjak upravljao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << brzinom od 201,9 kilometara na čas, na mestu gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je pozitivan na kokain, kao i da ima 1,21 promil alkohola u organizmu, saopštio je MUP.
Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drogiran i pijan kroz Novi Beograd vozio "porše" 200 km/h

Izvor: Radio 021, 26.Jul.2021

Beogradska policija protekle noći je iz saobraćaja isključila tridesetšestogodišnjeg muškarca koji je pod dejstvom alkohola i droge vozio automobil brzinom većom od dozvoljene.

Nastavak na Radio 021...

DIVLJAO PO AUTOPUTU Pijan i drogiran vozio "porše" brže od 200 kilometara na čas

Izvor: Blic, 26.Jul.2021

Saobraćajna policija u Beogradu isključila je iz saobraćaja muškarca (36) koji je pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci upravljao automobilom brzinom daleko većom od dozvoljene, saopštio je danas MUP.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.