Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2022, 09:47

Uhapšen vozač poršea koji je udario maloljetnika u Sarajevu

​SARAJEVO - Benjamin Spahović, vozač terenca porše koji se tereti da je sinoć u sarajevskom naselju Drvenija udario tinejdžera, je uhapšen u 01:40 sati, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.
Pogledaj vesti o: Porsche

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PORŠEOM" UDARIO TINEJDŽERA Uhapšen bahati vozač u Sarajevu

Izvor: Blic, 12.Feb.2022

U sarajevskom naselju Drvenija sinoć je došlo do nesreće kada je tinejdžera, 2005. godište, Benjamin Spahović koji je upravljao automobilom marke "porše".

Nastavak na Blic...

PONOVO UHAPŠEN RIJALITI UČESNIK Tek što je izašao iz zatvora, udario autom mladića: "Lekari se bore za život"

Izvor: Blic, 12.Feb.2022

Bivši učesnik rijalitija "Parovi", Benjamin Spahović, vozač terenca marke "porše" koji se tereti da je sinoć u sarajevskom naselju Drvenija udario tinejdžera, uhapšen je u 01:40 sati, potvrđeno je za "Klix.ba" iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.