Pogled u Porsche Tycan – prva zvanična fotografija kokpita

Izvor: B92, 21.Avg.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogled u Porsche Tycan – prva zvanična fotografija kokpita

Porsche nastavalja da postepeno otkriva svoj prvi produkcijski model na električni pogon.

Na prvoj fotografiji iz putničke kabine prikazana je komandna tabla čiji je dizaj inspirisan najnovijom generacijom Porschea 911. Kokpit u sebi kombinuje tradicionalni i moderni dizajn Porsche automobila, sa analognim i digitalnim pokazivačima, a na sredini table ušuškan je ekran multimedijalnog sistema.

Proizvođač >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Štutgarta najavio je da će Taycan biti prvi Porscheov model sa integrisanom Apple Music sadržajima, što će vlasnicima koji su pretplaćeni na ovaj servis omogućiti pristup bazi od preko 50 miliona muzičkih numera, zatim hiljadama plejlista i drugim pogodnostima.

Porsche Tycan će imati svetsku premijeru 4. septembra, a nemački proizvođač do sada nas je upoznao sa nekim tehničkim detaljima ovog automobila. Pokretaće ga dva elektromotora ukupne snage 600 ks (441 kW), a automobil će imati pogon na sva 4 točka.

Tycan će 0-100 km/h ubrzavati za manje od 3,5 s, a litijum-jonske pogonske baterije od 90 kWh trebalo bi da omoguće autonomiju u vožnji od preko 500 km (mereno prema NEDC standardu).
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.