PRVA PRESUDA ZA BELIVUKOVOG VOJNIKA! Veliki broj stražara na sudu, a njih dvojica pušteni na slobodu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2022, 18:21

PRVA PRESUDA ZA BELIVUKOVOG VOJNIKA! Veliki broj stražara na sudu, a njih dvojica pušteni na slobodu

Ova mera mu je, inače, određena i u procesu u kojem je optužen za postavljanje eksploziva pod "porše" u međuvremenu ubijenog Lazara Vukićevića

Četvorki koja je dovođena u vezu sa "vračarskom grupom" Nikole Džonija Vušovića, kao i pokušajem trovanja cijanidom vođe škaljarskog kriminalnog klana Jovana Vukotića juče je u prisustvu desetorice zatvorskih i sudskih stražara u beogradskom Višem sudu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izrečena presuda. Dvojica su nakon nje izašla na slobodu.

Marko Drakula, koji se smatra i vojnikom Veljka Belivuka, osuđen je na tri i po godine zatvora zbog pokušaja napada na policajca prilikom hapšenja decembra 2019, dok je oslobođen optužbi za nelegalno posedovanje oružja. Drakuli je juče pritvor produžen do upućivanja na izdržavanje kazne. Ova mera mu je, inače, određena i u procesu u kojem je optužen za postavljanje eksploziva pod "porše" u međuvremenu ubijenog Lazara Vukićevića.

Marjan Dimitrijevski takođe je osuđen na tri i po godine zatvora, ali zbog nedozvoljenog nošenja oružja i falsifikovanja isprava. I njemu je produžen pritvor do odlaska na odsluženje kazne.

Nemanji Milutinoviću izrečena je kazna od dve i po godine zatvora i pušten je na slobodu jer je tačno toliko vremena proveo u pritvoru.

Nikola Jovanović, koji je sve vreme tvrdio da ne poznaje nijednog od trojice mladića sa kojima je uhapšen, juče je oslobođen optužbi i takođe je pušten na slobodu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.