POLICIJA IH JURILA PRESRETAČEM: Uhapšen Baka Prase, s njim u kolima bio i Čoda! Okupila se deca, viču parole

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2021, 19:44

POLICIJA IH JURILA PRESRETAČEM: Uhapšen Baka Prase, s njim u kolima bio i Čoda! Okupila se deca, viču parole

Automobil "porše" sa stranim tablicama, u kom su zaustavljeni, je odvezen sa ulice od strane službe Parking servisa

Danas su u Beogradu, u ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu, zaustavljeni od strane policijskih službenika popularni jujtjuberi Bogdan Ilić, poznatiji kao "Baka Prase" i  Danilo Badnjar, poznat kao "Čoda".

Policijski presretač je zaustavio popularne mladiće, a Bogdan Ilić je priveden u policijsku stanicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Oni su privukli mnogo pažnje na ulici, veoma brzo se skupilo više ljudi i dece na licu mesta koji su uzvikivali parole "pravda za Baku".

Takođe, automobil "porše" sa stranim tablicama, u kom su zaustavljeni, je odvezen sa ulice od strane službe Parking servisa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIVEDEN BAKA PRASE Policija presrela njegov automobil, "Parking servis" odneo vozilo

Izvor: Blic, 22.Feb.2021

Danas su u Beogradu, u ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu, zaustavljeni od strane policijskih službenika popularni jujtjuberi Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, i Danilo Badnjar, poznat kao Čoda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.