JOŠ SE NE ZNA CENA, ALI BIĆE PAPREN: Ovako izgleda PORŠE iz PAKLA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2019, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ SE NE ZNA CENA, ALI BIĆE PAPREN: Ovako izgleda PORŠE iz PAKLA! (VIDEO)

Da, nabudžili su već nabudženu zver.

Za razliku od nekih italijanskih sportskih vozila, Porsche 911 uprkos dokazanoj brzini ne razmeće se šminkom, a na ulici donekle uspeva da se stopi s okolinom. Ne i kad je u pitanju čuvena tjuner firma, Gemballa.

Prave auto koji sam vidi SEMAFOR I PEŠAKE - odmah usledile kritike! I nije baš toliko dobra ideja?

Tada se stvari menjaju iz korijena, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 911-ica postaje prava zver. Svi znaju da agresivan dizajn kod ovog tjunera ima svoje pokriće i ispod poklopca, a kad je u pitanju 911 Turbo, vrednosti su stvarno stravične.

Iza kompleksnog, ali poznatog imena GTR 8XX Evo-R BiTurbo i dalje ispod poklopca leži 3,8-litreni twin-turbo motor, ali nakon opsežnih modifikacija maksimum je podignut na 819 KS i 1098 Nm. Podsetimo, 911 Turbo u startu daje 580 KS i 700 Nm, a na putu je nezaustavljiv. Sada spada u red najbržih na svetu i dostojan je društva hipersportskih mašina. Na 100 km/h je za 2,38 sekundi, a 200 km/h prelazi nakon svega 7,5 sekundi. Maksimalac je "tek" 370 km/h.

Osim teško izbrojivih karoserijskih sitnica, Gemballa se odlučila i za wide body kit putem kojeg je auto proširen 30 mm spreda i 50 mm pozadi. Cena i konkretan opseg prerade nisu poznati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.