ESTRADA NA METI POLICIJE! Nakon PRIVOĐENJA Bake Praseta, NADLEŽNI krenuli u KONTROLU poznatih ličnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 22:11

ESTRADA NA METI POLICIJE! Nakon PRIVOĐENJA Bake Praseta, NADLEŽNI krenuli u KONTROLU poznatih ličnosti

Evo šta su poznati rekli na ovo!

Poznati jutjuber i influenser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno je ostao bez dva luksuzna automobila "lamborginija urus" i "porše kajena" sa stranim tablicama. Zbog ovog slučaja biće ispitano ko još na estradi vozi automobile registrovane u inostranstvu bez prisustva vlasnika.

Jutjuber nije jedini koji vozi skupocene automobile u našoj zemlji.

Među njima su: Dara Bubamara, Andreana Čekić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Seka Aleksić, Stefan Đurić Rasta, ali i mnogi drugi.

Vozila za koja se utvrdi da se neovlašćeno koriste biće navaodno privremeno oduzeta zbog sumnje u carinski prekršaj, radi policijskih provera.

- Strani državljani, kao i državljani Srbije koji žive u inostranstvu (tamo rade, studiraju ili im je privremeni boravak odobren), mogu da dođu u Srbiju automobilom registrovanim u inostranstvu i da ga koriste dok traju razlozi njihovog boravka - rekao je neimenovani izvor upućen u proceduru.

To vozilo sme da ostane u našoj zemlji najviše tri meseca. Ukoliko planiraju da borave u Srbiji duže, moraju da obave privremeni uvoz, koji je u potpunosti oslobođen plaćanja uvoznih dažbina.

Pritom, stranac mora da ima odobren boravak u našoj zemlji duži od tri meseca.

Pevačica Andreana Čekić tvrdi da je u njenom slučaju sve čisto.

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic)

- Ja sam austrijski državljanin i mislim da čak i ne bih mogla da vozim auto na naše table. Kod mene je sve legalno i čisto, potkrepljeno dokumentacijom - rekla je pevačica, a isto je izjavila i Dara Bubamara.

A post shared by DARA BUBAMARA - FAN PAGE (@darabubamara_style)

- Ceo život imam nemačke i austrijske, a otkako sam rodila sina, i francuske papire. Nemam potrebu da prebacujem tablice kad putujem non-stop i imam čiste papire. Ko god želi može da me proveri - kaže Bubamara.

Rastin prijatelj je objasnio kako stoje stvari kad je reperov vozni park u pitanju:

- Rasta je vlasnik automobila koje je kupio i on ima radnu dozvolu u Švajcarskoj. Po tom osnovu on može da upravlja kolima u našoj zemlji. On je nedavno policiji dostavio kompletnu dokumentaciju i papirologija je čista. Rasta se nikad nije bavio prevarama, a za sve što je kupio ima i potrebne dokaze - rekao je njegov prijatelj.
Pogledaj vesti o: Porsche

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.