Vanredna situacija zbog nepogoda i dalje na snazi u većini opština

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jan.2021, 16:00

Vanredna situacija zbog nepogoda i dalje na snazi u većini opština

Vremenske nepogode i poplave koje su pre desetak dana zahvatile jug i jugoistok Srbije pričinile su veliku materijalnu štetu, a dok komisije na terenu utvrđuju štetu, par lokalnih samouprava ukinulo je vanrednu situaciju odbrane od poplava. Ona je trenutno na snazi na teritoriji 23 lokalne samouprave, u 5 gradova i 18 opština u celoj zemlji, a od opština na jugu Srbije, vanrednu situaciju ukinuli su Doljevac i Pirot.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vanredna situacija i dalje na snazi u većini opština na jugu Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2021

Od posledica elementarnih nepogoda usled obilnih kiša, koje su pre desetak dana zahvatile jug i jugoistok Srbije, kao i zbog izlivanja bujičnih vodotoka i problema sa strujom i vodosnabdevanjem, na snazi je vanredna situacija na teritoriji 22 lokalne samouprave, u 5 gradova i 18 opština u celoj zemlji,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.