Umorna TIGRICA ušla u kuću, da dremne u KREVETU

Izvor: Mondo, 19.Jul.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umorna TIGRICA ušla u kuću, da dremne u KREVETU

Bežeći od poplava koje su pogodile indijski nacionalni park „Kaziranga“, odrasla tigrica odlučila je da se u jednoj privatnoj kući odmori u krevetu.

Foto: MONDO/Tamara Sekulović

Pretpostavlja se da je pobegla iz Nacionalnog parka, gde su 92 životinje umrle prethodnih dana usled poplava, prenose britanski mediji.

RUŠE >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << SE zgrade zbog kiša: U Indiji broje mrtve (VIDEO)

Ratin Barman, koji je vodio operaciju spasavanja tigrice, kaže da mu je vlasnik kuće rekao da je tigrica ušla rano ujutru i da je odmah pronašla krevet i legla.

Čim je shvatio da mu se tigrica ušetala u kuću, vlasnik je sa porodicom izašao napolje i sačekao stručnjake.

Sjajna stvar je što je niko nije uznemiravao pa je mogla da se odmori. U ovom regionu ljudi imaju veliko poštovanje prema divljim životinjama“, istakao je Barman.

Jezivo: Raskomadali 11 tigrova zbog rituala!

Vlasnik kuće rekao je da će sačuvati posteljinu na kojoj je tigrica spavala.

Barman i njegova ekipa nisu želeli da je uspavljuju i još više uznemiravaju, pa su nakratko zaustavili saobraćaj na putu, otvorili vrata kuće, a onda je petardama probudili.

U Nacionalnom parku Kaziranga živi 110 tigrova, ali nijedan nije stradao tokom nedavnih poplava.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.