Izvor: Danas, 31.Jan.2023, 17:53

Teritorija Srbije zagreva se brže od globalnog proseka: Planeti prete klimatski migranti, suša, nejednakost i poplave

Teme vezane za životnu sredinu pokazale su se kao najvažnije, rečeno je na promociji časopisa Zeleni puls Evrope-Ekolist u kom su objavljene priče novinara koji su od februara 2020. do decembra 2022. godine bili deo programa Medijske posete EU u organizaciji Delegacije Evropske unije u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Predstavljena publikacija ‘Zeleni puls Evrope’

Izvor: Beta Video, 31.Jan.2023

BEOGRAD - Predstavljena publikacija ``Zeleni puls Evrope`` sa najboljim primerima zaštite životne sredine u evropskim zemljama. Govorili su savetnik za medije i odnose s javnošću Delegacije EU u Srbiji Patrik Šmelcer, vođa projekta Puls Evrope - medijske posete EU Marina Rakić, klimatolog sa Fizičkog...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.