Širom Velike Britanije upozorenja od poplava opasnih po život zbog oluje Denis

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Feb.2020, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Širom Velike Britanije upozorenja od poplava opasnih po život zbog oluje Denis

Oluja Denis protutnjala je danas Velikom Britanijom, a vlasti širom zemlje pozvale su građane da se zaštite od "poplava opasnih po život" zbog velike količine padavina i jakih vetrova. Britanska državna meteorološka služba, izdala je zbog poplava preko 250 upozorenja za Englesku, Škotsku i Vels. Juče su pronađena dva tela muškaraca na istočnoj obali Engleske, prenosi Beta pozivajući se na AP. Jaki vetrovi uzrokovali su velike talase na severnom Atlantiku i Severnom...
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Poplave i klizišta u Velikoj Britaniji zbog oluje Denis

Izvor: Danas, 16.Feb.2020

Više od 600 upozorenja na poplave objavljeno je širom Velike Britanije koja se suočava sa olujom Denis, a veći incidenti prijavljeni su u južnom Velsu i delovima Engleske.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.