STRAVIČNA POPLAVA u poznatom turističkom mestu: Poginulo 160 ljudi, cela zemlja POD VODOM (FOTO, VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2018, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA POPLAVA u poznatom turističkom mestu: Poginulo 160 ljudi, cela zemlja POD VODOM (FOTO, VIDEO)

Evakuacija u toku

Najmanje 164 osobe poginule su u poplavama koje su pogodile južnu indijsku državu Kerala, a spasilački timovi helikopterima i čamcima evakuišu na stotine ugroženih stanovnika.

Pročitajte i:

Zvaničnici su saopštili da su od 8. avgusta u poplavama poginule 164 osobe.

S obzirom na to da se danas očekuje prestanak padavina, na hiljade spasilaca užurbano evakuiše zarobljene ljude u 1.200 prihvatnih kampova, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde je već smešteno više od 150.000 osoba.

Two stages of Flood in #Kerala - Pathanamthitta district.#PrayForKerala 🙏 #KeralaFloods pic.twitter.com/PFYjyDTjdf

— Fυɴĸ Aɴαɴdн🍁 (@funk_anandh4U) August 16, 2018

Obilne padavine su u poslednjih osam dana pokrenule klizišta i poplave. Putevi su oštećeni, a u Kerali je poremećen i vazdušni i železnički saobraćaj.

@elonmusk

Sir

I am a student from Kerala(India). We are affected by one of the gravest floods in the history of Kerala, and our amenities are not enough to meet the refuge so we humbly request your help towards the disaster.

Yours Faithfully pic.twitter.com/CVlZbQhsAi

— Vyshnav Gangadharan (@VyshnavOfficial) August 16, 2018

Kerala je popularno turističko mesto sa lepim plažama, napominje AP.

Ovo su najgore poplave u poslednjih skoro 100 godina i da je uništino i oštećeno na stotine kuća. Monsunske kiše odnesu svake godine na stotine života u Indiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.