STRADAO U NEVREMENU: Sišao da preparkira auto, udavio se u poplavljenoj podzemnoj garaži (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2018, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRADAO U NEVREMENU: Sišao da preparkira auto, udavio se u poplavljenoj podzemnoj garaži (FOTO)

Ž. M. (67) po priči komšija sišao da preparkira auto da ga ne poplavi voda. Vatrogasci još nisu izvukli telo POŽAREVAC- Ž. M. (67) iz Požarevca, udavio se u poplavljenoj podzemnoj garaži svoje zgrade u Jug-Bogdanovoj ulici, tokom nevremena koje je u sredu popodne zahvatilo ceo Braničevski okrug. Do kasnih večernjih sati njegovo telo nije izvučeno, jer treba dosta vremena vatrogascima da ispumpaju vodu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << što može potrajati do četvrtka ujutru.Podzemne garaže u kojima je ovaj Požarevljanin stradao nalaze se u novoj stambenoj zgradi, koja se nalazi preko puta direkcije JKP “Vodovod i kanalizacija” i koja je useljena pre godinu dana. Iako ulaz u podzmeni deo ima kosinu ka ulici, voda se u njega nije slila sa ulice, već se stvorila od jakih pljuskova, pošto je ulaz nezaštićen.Pročitajte još - VELIKO NEVREME POGODILO SRBIJU: Grad "pokosio" Priboj i Topolu, stigao do Prijepolja, ledeno doba u Užicu (VIDEO / FOTO) Kako su nam rekli stanari ove zgrade, ona je podignuta na placu koji je Ž.M. ustupio investitoru i u kojoj je živeo u prizemlju. -On godinama radi u Austriji, ali je sada ovde jer mu je supruga bolesna i dva meseca je u požarevačkoj bolnici. Kako smo čuli, on je sišao dole da preparkira auto da ga ne poplavi voda, pa je dole i stradao. Pričalo se da je sišao liftom, pa nije mogao da se vrati, jer je nestala struja, ali vatrogasci kažu da je lift prazan – pričaju komšije. Nevreme koje je u sredu zahvatilo Požarevac ne pamti se u ovom gradu, jer je jak vetar obarao drveće, a kiša je poplavila i zgradu Požarevačke gimnazije i Centra za kulturu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KRAJ VIŠESATNE POTRAGE: Pronađeno telo čoveka koji se utopio podzemnoj garaži

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2018

Vatrogasci u Požarevcu su nakon višesatnog ispumpavanja vode, koja je dostizala čak dva metra pronašli telo Živoslava Maksića (67) POŽAREVAC – Telo Živoslava Maksića (67) iz Požarevca, koji se u sredu popodne utopio tokom nevremena u poplavljenoj podzemnoj garaži stambene...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.