Požarevac: Muškarac se udavio u poplavljenoj podzemnoj garaži

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2018, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požarevac: Muškarac se udavio u poplavljenoj podzemnoj garaži

Vatrogasci su u poplavljenoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici pronašli telo starijeg muškarca, potvrđeno je RTS-u u požarevačkoj vatrogasnoj službi. Pretpostavlja se da je uzrok smrti davljenje.

Komšije stradalog muškarca su ranije rekle da je on ostao zaglavljen u liftu.

Vatrogasci su pronašli njegovo telo prilikom ispumpavanja vode iz garaže.

Pojedini požarevački portali ranije su preneli da je vlasnik stana koji živi u prizemlju parkirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << automobil u podzemnoj garaži.

Kada je video da se nevreme ne smiruje, on je, navodno, liftom sišao u podrum, ali je u tom trenutku nivo vode u podrumu već bio oko dva metra.

U trenutku kada se lift spustio došlo je do prekida električne energije, a vrata se, prema nezvaničnim saznanjima, nisu otvorila.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U POŽAREVCU: Pronađeni telo muškarca u poplavljenoj garaži

Izvor: Kurir, 14.Jun.2018, 01:04

Komšije stradalog muškarca su ranije rekle da je on ostao zaglavljen u liftu, u poplavljenoj podzemnoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici u Požarevcu, posle nevremena koje je pogodilo taj grad

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.