Pens upozorava građane Teksasa da je Harvi i dalje opasan

Izvor: Blic, 29.Avg.2017, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pens upozorava građane Teksasa da je Harvi i dalje opasan

Američki potpredsednik Majk Pens upozorio je danas građane jugoistočnog Teksasa da je tropska oluja "Harvi" i dalje opasna i da će se nastaviti poplave koje ugrožavaju živote stanovništva.

Pens je apelovao na stanovnike da slušaju šta im porucuju država i lokalni zvaničnici, preneo je AP.

On je tokom intervjua za radio stanice u gradovima Korupus Kristi i San Antonio u Teksasu najavio da će sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svojom suprugom Karen posetiti taj region kasnije ove nedelje, preneo je AP.

Kao je ranije objavljeno, vlada Teksasa angažovaće 12.000 pripadnike Nacionalne garde Teksasa da traže nestale i učestvuju u spašavanju, nakon katastrofalnih poplava izazvanih uraganom Harvi, u kojima je najgore prošao Hjuston.

Vlasti u Hjustonu su saopštile da su spasile više od 2.000 osoba iz poplava

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.