Vanredna situacija u Krupnju, poplavljena osnovna škola

Izvor: RTS, 05.Jun.2019, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredna situacija u Krupnju, poplavljena osnovna škola

Kiša koja je u popodnevnim satima pala u Krupnju, nanela je velike probleme meštanima, zbog čega je u tom mestu i 10 okolnih sela proglašena vanredna situacija.
Poplavljeno je 50 kuća i osnovna škola u centru mesta. Petnaestoro đaka na vreme je evakuisano. Škola neće raditi do ponedeljka.

Zbog velike količine padavina izlile >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su se reke Bogoštica, Likodra i Brštica.
Za 45 minuta palo je 78 litara kiše po kvardatnom metru, pa su rečice i potoci sa Sokolskih planina brzo nadošli. Vanredna sitacija proglašena je u Krupnju i 10 okolnih sela.

Najveće probleme napravila je reka Bogoštica koja je poplavila domaćinstva i odnela deo puta koji vodi ka istoimenom selu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alarmantno u Krupnju VIDEO

Izvor: B92, 06.Jun.2019, 07:03

Kiša koja je juče po podne pala u Krupnju nanela je velike probleme meštanima, zbog čega je u tom mestu i 10 okolnih sela proglašena vanredna situacija.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.