Niško naselje Duvanište bez vode, iz JKP Naissus kažu privatna firma oštetila cevovod

Izvor: JužneVesti.com, 01.Avg.2022, 15:17

Niško naselje Duvanište bez vode, iz JKP "Naissus" kažu privatna firma oštetila cevovod

Deo Ulice Radoja Dakića u niškom naselju Duvanište poplavljen je, a stanari te i okolnih ulica nemaju vodu. Iz JKP Naissus kažu da je havarija nastala pošto je privatna firma u nedelju, oko 22 sata, bušenjem oštetila cevovod i da popravka još traje. Normalizaciju vodosnabdevanja očekuju do 16 sati.

Najpre su iz Vodovoda rekli da je voda zatvorena tokom noći i da će tako biti do ponedeljka u 14 sati, ali onda su saopštili da se radovi produžavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << do 14:30, a da će žiteljima slavine biti suve do 16 sati.

Oštećen je cevovod radovima privatne firme prethodne večeri u ulici Radoja Dakića, kod broja 38 - navode iz Naissus-a.

Osim Ulice Radoja Dakića, bez vode su i stanovnici Vizantijskog bulevara, Ulice 27. mart, Patrisa Lumumbe, Naserove, Dimitrija Dragovića, Milana Mirčića, Đerdapske i dela Ulice Branka Miljkovića.

Iz Vodovoda ističu da će tim delovima Duvaništa kružiti cisterna sa vodom za piće dok se situacija ne normalizuje.

Osim Duvaništa, bez vode danas do 15 sati su i ulice Oblačića Rada, Čarenska, Livađanska i Prosvetna u Gornjem Matejevcu, pošto je, kažu iz JKP Naissus, zbog vode na površini neophodan iskop.

Zbog popravke priključne veze, do 15 sati u prekidu je i vodosnabdevanje u Ulici Ćirila i Metodija, Mramoru i Mramorskom brdu.

Nastavlja se, navode iz Naissus-a, rekonstrukcija cevovoda u selu Miljkovac, ali zatvaranja vode u ponedeljak neće biti.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.